Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Unes 17.000 persones van participar el 2019 en les activitats de prevenció i hàbits saludables de l’AECC Lleida

30/01/2020
Categoria:

Cartell 4 febrer + prestacions 2 baixa

L’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) Lleida va organitzar l’any 2019 un total de 140 conferències de prevenció i d’hàbits saludables, que van tenir la participació d’unes 17.000 persones. També va atendre més de 1.000 malalts i familiars. L’AECC ha fet públiques aquestes dades davant la commemoració del 4 de febrer del Dia Mundial contra el Càncer sota el lema Amb tu, donem la cara.

L’associació disposa a les comarques lleidatanes de més de 100 delegacions  i juntes locals i compta amb prop de 600 voluntaris i 3.600 socis. Ofereix els següents serveis i activitats gratuïts: orientació mèdica-sanitària, atenció social, prestació de material ortopèdic, ajudes econòmiques, atenció psicològica individual, grup psicoeducatiu, fisioteràpia individual, fisioteràpia aquàtica, exercici físic, marxa nòrdica, ioga i zumba.

Balaguer, Cervera, El Pont de Suert, La Pobla de Segur, La Seu d’Urgell, La Vall Fosca, Les Borges Blanques, Lleida, Mollerussa, Sort, Tàrrega, Tremp i Vielha són algunes de les delegacions de l’AECC Lleida.

Més informació, a lleida@aecc.es.

crossmenu