Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

“Trobades de Salut Pública 2019” organitzades pel Consorci de Salut i Social de Catalunya

25/03/2019
Categoria:

El Consorci de Salut i Social de Catalunya organitza les Trobades de Salut Pública 2019, que comencen el proper dijous dia 28, de les 14.00 a les 16.00 hores, a la seva seu (Av. Tibidabo, 21 – Barcelona). Les trobades tindran altres tres sessions els dies 6 de juny, 19 de setembre i 21 de novembre.

La primera sessió de dijous vinent tractaràLa promoció de la salut comunitària: oportunitats i reptes a propòsit de l’informe SESPAS 2018. Hi intervindran el Dr. Andrea Segura, de la Comissió de Bioètica i el Consell Assessor de Salut Pública de Catalunya; el Dr. Jara Cubillo, del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, i la Dra. Begoña Roman, de la Universitat de Barcelona i del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya.

La resta de sessions debatran els temes El suport a les persones cuidadores, un repte de salut pública, Com promoure la salut des de l’entorn de treball: les empreses promotores de saluti Globalització i canvi climàtic: un repte per a les emergències de salut pública.

Més informació i inscripcions, a www.consorci.org

 

crossmenu