Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

SEMERGEN organitza les VIII Jornades Nacionals Nefrourològiques a Cadis els dies 27 i 28 de març

09/12/2019
Categoria:

Jornades Nefrourologia Cadis

SEMERGEN organitza les VIII Jornades Nacional Nefrourològiques, que tindran lloc els dies 17 i 18 del proper mes de març, a Cadis. La finalitat és actualitzar els coneixements de la patologia nefrourològica a l’Atenció Primària com, per exemple, els símptomes del tracte urinari inferior, la litiasis i les infeccions de transmissió sexual, entre d’altres.

El Dr. Ángel Luís Sáez Fernández, metge de Medicina Familiar i Comunitària al Centre de Salut Mar Báltico de Madrid i membre del Grup de Treball d’Urologia SEMERGEN, presideix el comitè organitzador. La Dra. Mª Esperanza Naval, metgessa de Medicina Familiar i Comunitària al CAP Dr. Robert de Badalona i membre del Grup de Treball d’Urologia SEMERGEN, és la presidenta del comitè científic.

Les activitats formatives es realitzaran en format de taules rodones, tallers i sessions participatives per facilitar l’intercanvi d’experiències i coneixements entre els participants. La trobada començarà la tarda del divendres dia 27, a les 15.45 hores, amb la defensa de les comunicacions presentades a les jornades. Les sessions del dia 28 s’iniciaran a les 8.125 hores i finalitzaran a les 14.30 hores.

Més informació i inscripcions, a www.jornadasnefrourologicas.com.

 

crossmenu