Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Ramon Sentís, nou gerent de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu Aran i Núria Nadal, gerent territorial de Barcelona Ciutat

01/10/2019
Categoria:

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS) va nomenar dijous passat Ramon Sentís nou gerent territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sociosanitaris (GSS). En la mateixa sessió, la comissió va donar el vistiplau al nomenament de Núria Nadal, fins ara directora d’Atenció Primària de l’ICS a Lleida, com a cap de la gerència territorial de l’ICS a Barcelona Ciutat.

Ramon Sentís és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida (UdL) Des de l’any 1993 fins l’any 2011, ha treballat en empreses multinacionals, entre d’altres al Grup Ros Roca. L’any 2002 va crear l’empresa Quatre Partners, especialitzada en consultoria estratègica i internacionalització de pimes.

Núria Nadal és metgessa especialitzada en Medicina Familiar i Comunitària. Ha treballat en diferents centres d’Atenció Primària (AP) i ha exercit funcions de referent de Pneumologia i de cronicitat. Des del 2015 fins a l’actualitat, ha dirigit l’AP de l’ICS a Lleida.

crossmenu