Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Proper inici dels cursos de Psiquiatria, Hematologia, “Mindfulness” i Pediatria i preparació d’altres sobre Radiologia i Urologia al COMLL

16/01/2020
Categoria:

COMLL Logo-transparent1[1]

A finals de gener començaran els cursos d’actualització en Hematologia, el dia 23, i en Psiquiatria, el dia 28. Al febrer, s’iniciaran els cursos de Mindfulness, el dia 5, i de Pediatria, el dia 17. Aquestes activitats estan organitzades pel Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i se celebraran a la seu col·legial, excepció feta del curs de Pediatria que es desenvoluparà a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. A banda de seguir-se presencialment, la formació en Hematologia i Psiquiatria es podrà seguir via streaming. Més informació, a www.comll.cat.

El COMLL prepara nous cursos de formació amb la finalitat d’actualitzar els coneixements en Radiologia i Urologia. Radiologia s’estructurarà en set sessions a partir del 16 d’abril i serà presencial. Urologia tindrà tres sessions i es podrà seguir de manera presencial i per streaming. El Col·legi informarà properament del contingut dels programes d’aquests dos cursos.

Paral·lelament, el 30 de gener es desenvoluparà la darrera sessió de la formació sobre maneig de les infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària.

crossmenu