Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Prop de 90 congressistes participaran a Lleida en el XIV Congrés estatal de responsables de Comunicació dels col·legis de metges

16/09/2019
Categoria:

 

Un total de 87 responsables de Comunicació i membres de les juntes de govern dels col·legis de metges de l’Estat participaran els propers dijous i divendres, dies 19 i 20, en el XIV Congrés estatal de responsables de Comunicació (RESCOM) dels col·legis de metges. El Congrés se celebrarà al Parador El Roser de Lleida.

La inauguració tindrà lloc el dia 19, a les 13.45 hores, amb la participación de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la gerent de la Regió Sanitària Lleida i Alt Pirineu-Aran, Divina Farreny; el vicerector de Política Institucional i Planificació Estratègica de la UdL, Francisco García Pascual; el president de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC), Dr. Serafín Romero, i el president del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, Dr. Ramon Mur.

La conferencia inaugural tindrà lloc a les 18.30 hores i anirà a càrrec del periodista Manuel Campo Vidal, president de la Societat Civil per al Debat i de l’Institut de Comunicació Empresarial. Campo Vidal parlarà sobre El valor de la Comunicació.

El Congrés està organitzat pel Col·legi Oficial de Metges de Lleida, l’Organització Médica Col·legial i el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.DINA-4 RESCOM

crossmenu