Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Prop de 80 inscrits al Congrés dels responsables de Comunicació dels col·legis de metges de l’Estat que se celebrarà a Lleida

05/09/2019
Categoria:

Prop de 80 responsables de Comunicació, presidents i membres de les juntes de govern dels col·legis s’han inscrit ja al XIV Congres de responsables de Comunicació dels col·legis de Metges de l’Estat. El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) organitza aquest congrés, que se celebrarà al Parador Nacional El Roser els dies 19 i 20 d’aquest mes de setembre.

Manuel Campo Vidal, president de la Societat Civil de Debat i de l’Institut de Comunicació Empresarial, pronunciarà la conferència inaugural sobre El valor de la Comunicació. Entre els assistents, hi haurà el Dr. Serafín Romero, president del Consell General dels Col·legis Oficials de Metges d’Espanya, que aglutina totes les entitats professionals de l’Estat.

Diferents ponents abordaran els reptes de comunicació que actualment es plantegen a la professió mèdica. Així, parlaran del paper del Whatsapp com a eina de comunicació, la divulgació mèdica en xarxes socials i com fer front a les notícies falses, entre d’altres temes.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, presidirà la inauguració del congrés el dia 19, a les 13.45 hores, al Parador El Roser, que comptarà amb la participació del Dr. Serafín Romero; la delegada del Departament de Sanitat, Divina Farreny; el vicerector de la Universitat de Lleida, Francisco García Pascual, i el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur.

crossmenu