Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Metges, infermeres i infermers i psicòlegs a favor d'un servei telemàtic de suport psicològic per als professionals de la Salut

07/04/2020
Categoria:

Fundació Galatea

Els consells generals dels col·legis professionals de metges, infermeres i infermers i psicòlegs s’han manifestat a favor de posar en marxa un servei telemàtic de suport psicològic als professionals de la Salut davant la pandèmia de la COVID-19. Els òrgans col·legials s’afegeixen a la iniciativa endegada pel Ministeri de Sanitat, la Fundació La Caixa i la Fundació Galatea.

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ja va posar en marxa el passat 28 de març aquest servei gratuït per als col·legiats a través de la Fundació Galatea. Els professionals amb patiment emocional poden adreçar-se als telèfons 900 670 777 i 93 567 88 56, de dilluns a diumenge, de les 9.00 a les 22.00 hores, per rebre atenció confidencial i específica. La Fundació Galatea ha prestat des de l’inici de la crisi sanitària assistència telemàtica (videoconferència) a 125 professionals i ha realitzat 254 intervencions a Catalunya.

La bona acollida d’aquest servei planteja la possibilitat d’habilitar una línia similar d’atenció psiquiàtrica per a casos més greus mitjançant la incorporació de la xarxa assistèncial del Programa d’Atenció al Metges Malalt (PAIMM).

 

crossmenu