Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

L’assemblea ordinària del COMLL aprova els pressupostos d’enguany i lliura el Premi a la Solidaritat i les insígnies als col·legiats honorífics

14/04/2019
Categoria:

Isígnies metges jubilats

L’assemblea ordinària del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) va aprovar ahir per unanimitat la liquidació del pressupost del 2018 i els pressupostos per a l’any en curs. L’exercici del 2018 es va tancar amb un superàvit de 88.012,82 €, malgrat que les quotes col·legials del COMLL són les més baixes de Catalunya i que ha adquirit un immoble i uns terrenys per ubicar-hi la nova seu col·legial. Les previsions pressupostàries d’ingressos i despeses per a l’any 2019 es situen en 752.165 €.

El Dr. Ramon Mur, president del COMLL, va anunciar en el seu informe que el Col·legi convocarà abans de l’estiu el concurs per redactar el projecte de la nova seu. El Dr. Mur i la resta de membres de la Junta de Govern tornaran a presentar-se a les próximes eleccions per tancar durant el proper mandat aquest tema, si la col·legiació els fa confiança. “Volem que el Col·legi sigui un perímetre de seguretat per als col·legiats”, va dir.

Lliurament Premi Solidaritat

Durant l’assemblea, el Dr. Mur i la Dra. María Irigoyen, secretària de la Junta de Govern, van lliurar el Premi a la Solidaritat en l’àmbit sanitari a la Fundació Ferreruela Sanfeliu pel projecte Dret a la visió per Lleida. El Dr. Rafael Ferreruela va recollir el guardó, dotat amb 6.000 €, i va tenir un record per a la seva difunta esposa Andrea, cofundadora amb ell de la fundació.

El president i la secretària del Col·legi també van donar les insígnies del COMLL als nous col·legiats honorífics, que s’han jubilat des de l’assemblea del 2018.

Els assistents a la reunió van rebre informació sobre els nous serveis posats en marxa, entre els quals hi ha la finestreta única; les activitats de formació continuada desenvolupades per la Junta de Govern i les diferents seccions col·legials; les activitats institucionals i socials realitzades, i les col·laboracions amb altres entitats.

crossmenu