Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

La Fundació per a la Protecció Social de l’OMC informa els delegats col·legials sobre les noves prestacions implementades en una trobada presencial

17/04/2019
Categoria:

Els delegats col·legials de la Fundació per a la Protecció Social de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) es van reunir la setmana passada en el IX Jornada Presencial, que va passar balanç de les actuacions del 2018 i va presentar els canvis i les noves prestacions implementades per al 2019. Juanjo Ibarz, el delegat del Col·legi de Metges de Lleida, va assistir a la trobada.

La Fundació va concedir l’any passat 2.646 prestacions, de les quals un total de 856 eren noves altes. D’aquestes, 83 van ser assistencials, 908 educacionals, 38 de conciliació laboral i familiar i 27 de salut.

Entre les noves prestacions, destaquen les ajudes per als fills i les filles dels socis protectors que, amb un grau d’invalidesa reconegut, necessiten tractaments per potenciar la capacitat de desenvolupament i millorar els benestar físic i intel·lectual. Les franges d’edat que es poden acollir a aquestes prestacions són de 0 a 6 anys per a tractaments preventius o assistencials i de 6 a 21 anys per als tractaments específics i per a la recuperació funcional i psicològica.

A més, una nova prestació concedeix ajudes per costejar estades en els centres de dia dels metges, els seus pares, les seves parelles i els fills dependents de 6 a 65 anys. A la vegada, les ajudes als serveis d’atenció domiciliària i de respir han inclòs els pares dels socis.

crossmenu