Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

“La comorbilitat mèdica, les noves tecnologies i l’abordatge multidisciplinar”, nou curs d’actualització en Psiquiatria del COMLL

27/12/2019
Categoria:

Curs Psiquiatria jpg

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) organitza el curs d’actualització en Psiquiatria La comorbilitat mèdica, les noves tecnologies i l’abordatge multidisciplinar, que tindrà lloc del 28 de gener al 17 de maç de 2020 a la seu col·legial (rambla d’Aragó, 14, altell – Lleida). Les sessions se celebraran de les 17.30 a les 20.00 hores. El curs es podrà seguir presencialment i via streaming.

El Dr. Juan José Carballo, psiquiatre, iniciarà el cicle formatiu amb la ponència Factors de risc de trastorns emocional en adolescents amb Diabetis Mellitus tipus 1. El 4 de febrer, el Dr. Alejandro Porras, psiquiatre, parlarà sobre La son en la prevenció de conductes suïcides.

L’11 de febrer, la Dra. Pilar Gil Villar, desenvoluparà la ponència Alteracions de l’ànim i conductuals associades a la malaltia de Parkinson. El Dr. Gerard Piñol, neuròleg, informarà el dia 18 sobre La importància dels biomarcadors en l’estudi de les demències. El Dr. Vicent Balanzà, psiquiatre, impartirà el dia 25 la classe Dieta i nutrició en trastorn mental greu: psiquiatria nutricional basada en l’evidència.

Al mes de març estan previstes les intervencions dels psiquiatres Dr. Enrique Baca-García, que tractarà el dia 3 el tema Screening poblacional en salut mental; el Dr. Hilario Blasco, el dia 10, sobre Escac i mat al TDAH, i la Dra. Ana González-Pinto, el dia 17, sobre Les sals de liti, el fàrmac orfe de les joves estrelles, i el Dr. Xabier Pérez de Mendiola, el mateix dia, sobre L’ús actual del liti en el nostre entorn. Resultats d’una enquesta on line.

El curs està declarat d’interès científic per la SEPB i s’ha demanat l’acreditació del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i el reconeixement científic del Departament de Salut de la Generalitat.

Més informació i inscripcions, a www.comll.cat

 

crossmenu