Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

IV Pneumofòrum Virtual els dies 18 i 19 de setembre a Madrid

23/07/2019
Categoria:

El Grup Pneumoexperts en Prevenció organitza el IV Pneumofòrum Virtual, que tindrà lloc, els dies 18 i 19 de setembre, a Madrid. La trobada tractarà els temes principals de la prevenció de la pneumònia. El programa ofereix la possibilitat d’assistència virtual a les ponències i taules de debat, a més de la presencial.

Durant la primera jornada, els ponents seran José Enrique Yuste, científic de l’Institut Carlos III i CIBER de Malalties Respiratòries, de Madrid; Fernando Fariñas, director de l’Institut d’Immunologia Clínica i Malalties Infeccioses, de Málaga; Adolfo García Sastre, del Departament de Microbiologia de l’Icahn School of Medicine en Mount Sinai, de Nova York, i Raúl Ortiz de Lejarazu, del Centre Nacional de Grip de l’Hospital Clínic Universitari de Valladolid.

El dia 19, intervindran Àngel Gil de Miguel, professor de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat Rey Juan Carlos, de Madrid; Adolfo García Sastre, i Federico Martinón Torres, cap del Servei de Pediatria de l’Hospital Clínic Universitari de Santiago de Compostela.

Les tardes del dos dies es dedicaran a la celebració de tallers i taules de debat.

Més informació, a http://congresovirtual.neumoexpertos.org.

crossmenu