Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Iniciat el curs “Actualització en Hematologia” i a punt de començar el de Psiquiatria al COMLL

24/01/2020
Categoria:

IMG_2252

La Dra. Cristina Marzo, metgessa adjunta del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia. Unitat d’Hemostàsia i Trombosi de l’HUAV, va iniciar ahir al Col·legi de Metges de Lleida el curs Actualització en Hematologia amb la ponència Patologia hemorràgica més freqüent. Diagnòstic i tractament. Un total de 21 professionals segueixen el curs de manera presencial i 6 ho fan via streaming.

La propera sessió d’aquest curs se celebrarà el dia 20 de febrer, de les 17.30 a les 19.30 hores, a la seu col·legial. En aquesta ocasió, la Dra. Eva Puy Vicente, metgessa adjunta del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia de l’HUAV, parlarà de Trombosi, trombofilia i tractament anticoagulant.

El proper dimarts, dia 28, començarà el cicle formatiu La comorbilitat mèdica, les noves tecnologies i l’abordatge multidiciplinar. El Dr. Juan José Carballo exposarà el tema Factors de risc de trastorns emocionals en adolescents amb Diabetis Mellitus tipus I. L’activitat tindrà lloc de les 17.30 a les 20.00 hores, al COMLL i s’hi podrà participar presencialment o per streaming. Fins ara, s’han inscrit 33 professionals, 15 presencials i 18 per streaming.

crossmenu