Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Iniciat al COMLL el segon període del curs “Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària”

09/09/2019
Categoria:

 

El segon període del curs Actualització del Maneig de les Infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària va començar el passat dijous al Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). El primer ponent va ser el Dr. Arkaiz Imaz, de l’Hospital de Bellvitge de Barcelona, que va parlar sobre Diagnòstic i tractament precoç VIH. La Dra. Eva González va moderar el debat.

La propera sessió del curs tindrà lloc el 19 de setembre y abordarà el tema Malaltia avançada. El Dr. Emili Letang, de l’Hospital del Mar i d’ISGlobal de Barcelona, desenvoluparà la ponència. El Dr. Christian Manzardo serà el moderador.

El curs està organitzat pel COMLL, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), les unitats de VIH de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida. Aquesta activitat, que s’estructura en 10 sessions, finalitzarà el 19 de desembre i va el primer període va començar el passat mes de juny.

crossmenu