Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

III Jornada Monogràfica de SOCMUE sobre intoxicacions per fums i altres gasos

16/10/2019
Categoria:

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears i la seva filial Societat Catalana d’Urgències i Emergències (SOCMUE) organitzen la III Jornada Monogràfica SOCMUETox: Intoxicacions per fums i altres gasos. L’activitat tindrà lloc el 31 d’octubre, de les 9.15 hores a les 14.00 hores, a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques (C. Major de Can Caralleu, 1-7 – Barcelona).

El programa preveu la celebració de dues taules rodones. La primera tractarà d’intoxicacions agudes per fum d’incendi, monòxid de carboni i cianhídric. Hi intervindran Marta Olivé, infermera del SEM; la Dra. Lídia Martínez, de l’Hospital de Sant Joan de Déu; la Dra. Sílvia Solé, metgessa assistencial del SEM Barcelona Ciutat; David Ropero i Xavier Sevilla, infermers de Bombers de Barcelona, i el Dr. Jordi Desola, director mèdic de CRIS-Unitat de Terapèutica Hiberbàrica de Barcelona. Moderarà el Dr. Vicenç Ferrer, infermer del SEM.

A les 12.00 hores, començarà la segona taula rodona sobre intoxicacions per altres gasos amb les intervencions de Anna Francesca Oliete, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; el Dr. Josep M. Soto, cap de l’àmbit Serveis Especialitzats i Extraordinaris del SEM; la Dra. Montserrat Amigó, infermera de l’Àrea d’Urgències de l’Hospital Clínic; la Dra. Esther Jové, del Servei d’Urgències Parc Taulí, i el Dr. Miquel García, de l’Àrea d’Urgències de l’Hospital Clínic. Moderarà la Dra. Lídia García Gibert, del Servei d’Urgències Parc Taulí.

Més informació i inscripcions, a www.socmue.cat.

crossmenu