Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El president del COMLL, Ramon Mur, explica el model català de finançament del PAIMM al congrés de Múrcia

04/10/2019
Categoria:

Mur Congrés PAIM Múrcia

El president del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Ramon Mur, ha participat avui en una taula rodona sobre el finançament del Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt, que s’ha celebrat al congrés organitzat a Múrcia per la Fundació per a la Protecció Social de l’Organització Mèdico Col·legial. Mur ha exposat el model català de finançament del programa, que fa 21 anys va ser pioner a Espanya.

En la seva intervenció, Ramon Mur ha destacat la necessitat d’aconseguir un sistema homogeni, que unifiqui sensibilitats i metodologia de treball. El PAIMM s’ha de dotar de recursos garantits procedents de les Administracions Públiques i dels col·legis de metges i ha de poder exercir un control de la praxis pactat i tutelat, ha recomanat el president del COMLL.

Per aquest motiu, ha demanat es posi en valor l’eficiència del programa, el seu marc jurídic i la seguretat que ofereix als pacients. També ha requerit les Administracions Públiques perquè es sensibilitzin i actuïn mitjançant el consell interterritorial del Sistema Nacional de Salut per aconseguir la seva consolidació.

El PAIMM és, segons Mur, un sistema eficient, que funciona com “una palanca d’inclusió social”, ja que dóna assistència al metge malalt i garanteix la seguretat dels pacients.

crossmenu