Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El Dr. Ramon Capdevila va impartir ahir la quinta sessió del curs “Actualització en Pediatria”

11/02/2019
Categoria:

El Dr. Ramon Capdevila, pediatra a l’ABS de les Borges Blanques, va desenvolupar ahir el tema Adolescents i xarxes socials a la consulta del pediatraen la quinta sessió del curs sobre Pediatra. La següent conferència d’aquest cicle formatiu es centrarà el proper dia 14 en l’Atenció Pal·liativa Pediàtrica a la província de Lleida: la importància de la coordinació entre nivells assistencials. El Dr. Andrés Morgenstern, metge especialista en cures pal·liatives a l’Hospital Materno-Infantil de la Vall d’Hebron, i el Dr. Xavier Bringué, metge del Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, seran els ponents.

El Col·legi Oficial del Metges de Lleida organitza el curs, que finalitzarà el 21 de març. Totes les sessions tenen lloc, de les 19.15 a les 21 hores, a la seu col·legial.

D’altra banda, encara està obert el termini d’inscripcions al curs Iniciació a la Recerca, que organitza el COMLL per al dia 5 de març. Els ponents seran la Dra. Silvia Bielsa, metgessa adjunta al Servei de Medicina Interna de l’HUAV i professora associada de la Facultat de Medicina de Lleida, i el Dr. José Manuel Porcel, cap del Servei de Medicina Interna de l’HUAV, investigador principal del Grup de Biomarcadors en Càncer de l’IRBLleida, professor titular de la Facultat de Medicina de Lleida i editor de l’European Respiratory Journal

crossmenu