Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El Dr. Diego Arango, nou director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida

12/12/2019
Categoria:

DiegoArango (IRBLleida)

El Dr. Diego Arango, investigador llicenciat en Ciències Biològiques, és el nou director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). L’institut l’ha nomenat per substituir en el càrrec a la catedràtica Dra. Elvira Fernández, que s’ha jubilat recentment.

El Dr. Arango és cap del grup de Recerca Biomèdica de Tumors de Tracte Digestiu i coordinador de l’Àrea d’Investigació Oncològica de l’Institut de Recerca de l’Hospital Universitari Valle Hebron. Compta amb més de 70 publicacions en revistes científiques i ha obtingut diverses patents de biomarcadors de pronòstic i resposta al tractament del càncer.

Llicenciat el 1994 en Ciències Biològiques a la Universitat Autònoma de Madrid, es va doctorar el 1998 a la University College Dublin (Irlanda). Del 1999 al 2003, el nou director de l’IRBLleida va ser investigador potsdoctoral i instructor de Medicina a l’Albert Einstein Cancer Center de Nova York (EUA). L’any 2003 es va incorporar com a científic visitant al Centre d’Excel·lència en Genètica de Malalties Biomedicum Helsinki (Finlàndia).

crossmenu