Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El curs sobre el maneig de la infecció per VIH finalitza dijous dia 30 al COMLL

29/01/2020
Categoria:

Inici cursd Psiquiatria 2020

El curs Actualització sobre el maneig per VIH per a metges d’Atenció Primària finalitza el proper dijous dia 30, de les 15.00 a les 17.00 hores, al Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). La darrera sessió anirà a càrrec del Dr. Andrés Marco, del CAS Nou Barris/Agència de Salut Pública de Barcelona, que parlarà sobre El pacient Amb VIH en el sistema penitenciari. El Dr. Ramon Planella, del Centre Penitenciari Ponent de Lleida, moderarà el debat.

D’altra banda, ahir va començar el cicle Actualització en Psiquiatria al COMLL. El Dr. Juan José Carballo, psiquiatre, responsable de Psiquiatria i Salut Mental del Centre d’Especialitats d’Argüelles, va desenvolupar el tema Factors de risc de trastorns emocionals en adolescents amb Diabetis Mellitus tipus I. La propera sessió tindrà lloc el 4 de febrer, de les 17.30 a les 20.00 hores, a la Sala d’Actes del COMLL. El Dr. Alejandro Porràs parlarà sobre La son en la conducta suïcida.

Seguint amb les activitats formatives del Col·legi de Metges de Lleida, el 5 de febrer s’iniciarà la quarta edició del Curs reducció de l’estrès, ansietat i Bournot en Mindfulness per a Metges. La psicòloga Júlia Rabés impartirà el curs, que tindrà lloc a la seu col·legial, de les 17.30 a les 20.00 hores. Més informació i inscripcions, a https://www.comll.cat/curs-de-reduccio-de-lestres-ansietat-i-burnout-basat-en-minfulness-per-a-metges-4rta-edicio/.

Fotografia: Inici del Curs d’Actualització en Psiquiatria

 

crossmenu