Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El COMLL va recollir 48 kg de productes per al Gran Recapte d’Aliments.

14/01/2019
Categoria:

El COMLL va recollir 48 kg de productes per al Gran Recapte d’Aliments

Participarà en la propera campanya davant de la bona acollida de la col·legiació

15/01/19

 

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) va participar per primera vegada en la darrera edició de la campanya solidària Gran Recapte d’Aliments, que es va desenvolupar a finals de l’any passat. El COMLL va recollir un total de 48 kg de productes alimentaris, que les persones voluntàries van dipositar en sis caixes per fer-los arribar al Banc d’Aliments de Lleida.

El Col·legi va convidar els col·legiats i les col·legiades a participar en la iniciativa solidària. En aquest sentit, es va adreçar especialment a les famílies que van assistir al lliurament dels premis del Concurs de Nadales del COMLL per conscienciar els pares i els infants sobre el greu problema de la fam. El propòsit del Col·legi és col·laborar també en la propera edició del Gran Recapte davant la bona acollida que va tenir la campanya entre la professió.

Segons informa el Banc d’Aliments de Lleida, en el conjunt del territori lleidatà es van recollir 280.000 kg d’aliments. En la passada edició, va destacar l’aportació de llet per als nens i les nenes, que va arribar a 473.000 litres a Catalunya. La FAO considera que, com a mínim, els infants han de beure 1 litres de llet per setmana per garantir la ingesta de proteïnes, vitamines i minerals imprescindibles per al seu creixement i desenvolupament.

El Banc d’Aliments de  Lleida ja ha distribuït entre entitats i institucions solidàries un 70% dels aliments aportats en el darrer Gran Recapte. La resta es destina a donar resposta a actuacions puntuals i urgents.

crossmenu