Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El COMLL lliura els premis i els obsequis als 55 fills i filles de metges guanyadors del Concurs Infantil de Nadales 2019

19/12/2019
Categoria:

Foto grup Concurs Nadales 2019

La Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) va rebre ahir un públic “especial i nou”, en paraules del president, Dr. Ramon Mur. Els assistents eren els 55 fills i filles de col·legiats que havien participat en l’edició d’enguany del Concurs Infantil de Nadales del COMLL. Mares, pares, àvies, avis i germans grans van acompanyar els petits artistes en aquest esdeveniment.

El dibuix d’Edgar Melé Sala, de 5 anys d’edat, va guanyar el concurs. Minerva Castellón Reguart, de 6 anys, va obtenir el segon premi i Sara Forcada Llobet, el tercer. D’acord amb les bases del concurs, el col·legi lleidatà ha utilitzat el dibuix de l’Edgar per il·lustrar la seva felicitació nadalenca.

La participació ha augmentat un 19,5% en l’edició 2019, ja que l’any 2018 es van presentar 39 dibuixos al certamen. L’increment del nombre de dibuixos i la creativitat dels infants van dificultar la tasca del jurat a l’hora d’escollir els guanyadors.

Les Dres. Laura Melé i María Chiné, membres de la Junta de Govern del COMLL, van lliurar els premis als autors dels tres millors dibuixos i, tot seguit, van distribuir els obsequis a cadascun dels participants. La majoria de nens i nenes van obrir d’immediat els regals, tot convertint l’espai en una improvisada ludoteca. Finalment, la coca i la xocolata i els sucs de fruita els van atreure a l’entorn de la taula per berenar.

 

 

crossmenu