Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El COMLL convoca un concurs per cobrir el seguiment psicològic i psiquiàtric ambulatori del PAIMM

31/07/2019
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) convoca un concurs per cobrir dues places de psiquiatre i dues de psicòleg per realitzar el seguiment ambulatori del Programa d’Atenció al Metge Malalt. D’aquesta manera, es consolidarà la descentralització d’aquest programa de la Fundació Galatea i es farà possible el seguiment dels professionals malalts a la demarcació.

Un comitè, format per un representant del COMLL i per professionals experts en l’atenció a professionals de la salut malalts, acreditarà els coneixements i l’experiència dels candidats a cobrir les esmentades places. L’objectiu de l’acreditació és assegurar la qualitat assistencial dels professionals que faran el seguiment del PAIMM.

La convocatòria del concurs ja està oberta i finalitzarà a les 18.00 hores del dia 9 de setembre d’enguany. Els aspirants poden presentar les sol·licituds presencialment al registre del COMLL o a través de l’adreça comll@comll.cat.

Més informació, a https://www.comll.cat/oferta_treball/el-comll-convoca-un-concurs-per-cobrir-el-seguiment-psicologic-i-psiquiatric-ambulatori-del-programa-de-atencio-al-metge-malalt-paimm/.

crossmenu