Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El COMLL col·labora amb el XXVI Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències de l’HUAV

28/02/2019
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) col·labora amb el XXVI Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències Mèdiques, que organitza el Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, segons l’acord adoptat ahir per la Junta de Govern del COMLL. El congrés se celebrarà els dies 4 i 5 d’abril al Palau de Congressos La Llotja de Lleida sota el lema El repte és l’excel·lència.

Marta Grañó, professora d’ESADE Business School, pronunciarà la conferència inaugural La il·lusió de la Urgència per canviar el món. Marta Trepat, psicòloga i professora de la Universitat de Lleida, clourà el congrés amb el tema L’ètica de l’excel·lència.

Diverses taules rodones i tallers debatran sobre l’obsolescència programada, la Infermeria pràctica avançada, les dinàmiques de treball en equip, l’UPDATE, els TES en situacions especials, la introducció a la punció ecoguiada en l’accés venós perifèric, les nocions bàsiques de l’E-FAST, el procés de MIR a urgenciòleg, el protocol a l’alta del pacient amb diabetis, les malalties tropicals, la immobilització i altres tècniques, el codi sèpsia, els antídots, el rebuig al tractament, el tractament antibiòtic, el dolor i els tòxics dialitzables.

Més informació i inscripcions, a www.congresurgencies.cat

crossmenu