Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El Col·legi de Metges de Lleida condemna l’escarni patit pel gerent del CAP Les Corts de Barcelona

11/10/2019
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) condemna l’escarni que va sofrir el gerent del CAP de Les Corts de Barcelona suposadament perquè una metgessa es va negar a utilitzar el català en el procés assistencial. El COMLL s’adhereix així al posicionament públic del Consell General de Col·legis de Metges d’Espanya i del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Per tant, rebutja absolutament aquesta agressió i la considera inadmissible davant una situació que el pacient o el tutor havia de canalitzar a través dels diferents conductes oficials, entre els quals hi ha el Col·legi de Metges. D’aquesta manera, el procés garantista implementat té en compte tant els usuaris com els metges.

L’episodi del CAP de Les Corts constata el creixement d’actituds de violència verbal i física d’alguns pacients o familiars envers els professionals de la Salut. Unes actituds que posen en perill la relació de confiança metge-pacient i que neguitegen i desmoralitzen els metges i les metgesses i la resta de professionals sanitaris.

crossmenu