Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Divuit metges i metgesses assisteixen al curs del COMLL “Actualització en Dermatologia”. Impartit pel Dr. Josep Manuel Fernández Armenteros

10/01/2019
Categoria:

Divuit metges i metgesses van iniciar ahir el curs Actualització en Dermatologia, que organitza el Col·legi Oficial de Metges de Lleida a la seva seu. El Dr. Josep Manuel Fernández Armenteros, especialista en Dermatologia Medicoquirúrgica i Venereologia de l’HUAV. Aquesta activitat formativa té un caràcter eminentment pràctic i una durada de sis hores.

El primer cas clínic que va exposar el Dr. Fernández Armenteros va ser el d’un pacient que consulta el metge per lesions facials com acné, rosàcia, dermatitis seborreica, tinya, lupus, psoriasi, fol·liculitis i neurodermitis. El segon cas, també presentat ahir, va ser d’un pacient que consulta per pèrdua de cabells a causa d’alopècia andrògina, areata frontal, fibrosant, liquen pla, tinya o capitis.

La propera sessió del curs tindrà lloc el 16 de gener i tractarà sobre lesions a les mans, als peus i els engonals. L’horari de les sessions és de les 18.30 a les 20.00 hores i es trameten via straeming.

crossmenu