Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Dimarts vinent comença al COMLL el curs “Iniciació a la recerca” amb 30 inscrits

05/03/2019
Categoria:

El curs Iniciació a la recercacomençarà dimarts vinent, dia 5, a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, i l’impartiran la Dra Silvia Bielsa Martín, adjunta al Servei de Medicina Interna de l’HUAV i professora associada de la Facultat de Medicina de Lleida, i el Dr. José Manuel Porcel Pérez, cap del Servei de Medicina Interna de l’HUAV, investigador principal del grup de biomarcadors en càncer de l’IRBLleida, professor titular de la Facultat de Medicina de Lleida i editor d’European Respiratory Journal. Un total de 30 professionals s’han inscrit al curs.

En la primera sessió, la Dra. Bielsa parlarà sobre les bases bibliogràfiques i la lectura crítica d’articles. Així mateix, presentarà diferents articles perquè els participants els revisin i els comentin.

La segona sessió tindrà lloc el 7 de març. La Dra. Bielsa dirigirà la posada en comú d’articles i la resolució de dubtes i informarà sobre la preparació de bases de dades estadístiques. A continuació, el Dr. Porcel donarà una xerrada sobre com parlar en públic.

Totes les sessions del curs s’iniciaran a les 17.00 hores i finalitzaran a les 20.00 hores.

Clica AQUÍ per veure tot el programa.

crossmenu