Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Cursos en línia gratuïts de l’OMC sobre el marc legal del metge intern resident i sobre el Programa d’Atenció al Metges Malalt

08/07/2019
Categoria:

La Fundació per a la Formació de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC) organitza diversos cursos en línia, entre els quals hi ha El Metge Intern Resident: Marc Legal i Responsabilitats i Medicina Pal·liativa en Nens i Adolescents. Els dos cursos són gratuïts.

El Dr. Francisco Moreno, pediatra a l’Hospital San Cecilio de Granada, màster en Dret Sanitari i amb una experiència de 20 anys com a tutor, dirigeix l’activitat formativa sobre les responsabilitats dels MIR. La durada del curs és de 22 hores lectives, s’ofereix al llarg d’un any natural (juliol 2019–juliol 2020) i l’alumne decideix el moment de començar-lo.

La direcció acadèmica del curs PAIME: l’Atenció Integral al Metge Malalt està a càrrec de la Dra. Enriqueta Ochoa, psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Ramon y Cajal, professora associada de la Universitat d’Alcalà i coordinadora del PAIME de Madrid, i de la Dra. Mª del Mar Sánchez Fernández, coordinadora de la Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria de l’Hospital General Universitari de Ciudad Real i responsable del PAIME de Castella–La Manxa. L’activitat està oberta tot l’any i l’alumne decideix quan s’hi incorpora.

crossmenu