Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Cursos de formació durant el mes de març al COMLL: Psiquiatria, Ciberseguretat i Hematologia

28/02/2020
Categoria:

Foto xerrada Residents 2- 27-2-20

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) continuarà desenvolupant cursos de formació durant el proper mes de març. Així, se celebraran tres sessions de l’activitat Actualització en Psiquiatria els dies 3, 10 i 17, que aniran a càrrec dels psiquiatres Enrique Baca-García, cap del Departament de Psiquiatria de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid; Hilario Blasco-Fontecilla, autor del llibre Jaque mate al TDAH, i Ana González-Pinto, presidenta de la Societat Espanyola de Psiquiatria. Un total de 38 professionals s’han inscrit a aquest curs.

El curs Introducció a la Ciberseguretat en el sector sanitari tindrà lloc el dia 11. El ponent serà Frederic Thenault, CEO de Syneidis Ciberseguretat. Aquesta activitat està organitzada pel COMLL i per l’empresa Syneidis i s'han inscrit 15 persones.

El dia 19 hi haurà una nova sessió del curs Actualització en Hematologia, que compta amb 32 inscrits. La Dra. Montserrat Teixidó i el Dr. Carlos Chavez, tots dos adjunts al Servei d’Hematologia i Hemoteràpia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV), parlaran sobre Interpretació de l’hemograma i de les poblacions limfoides bàsiques. La propera sessió tindrà lloc el dia 23 de març i hi intervindrà el Dr. Antoni García Guiñón, també del Servei d’Hematologia i Hemoteràpia de l’HUAV.

Tots els cursos se celebraran a la Sala d’Actes del COMLL en horari de tarda. Més informació, a https://www.comll.cat/metges/formacio/.

D’altra banda, ahir es va celebrar a l’HUAV el curs Actualització en Pediatria, en el qual van participar més de 70 professionals. Així mateix, va tenir lloc al COMLL l’activitat Apropant la Psiquiatria: què hem de saber de les urgències psiquiatres, que va organitzar la Secció Col·legial de Metges Residents.

Fotografia: curs organitzat pels metges residents

 

 

 

crossmenu