Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Curs Expert en impressió 3D i bioimpressió en salut

15/01/2019
Categoria:

El proper mes de febrer s’iniciarà el Curs Expert en impressió 3D i bioimpressió en salut, el primer d’aquestes característiques a Catalunya que imparteix la UManresa en col·laboració amb la Fundació Althaia i l’empresa Avinent.

Aquest curs permet descobrir les possibilitats de la tecnologia 3D en el món de la salut, des del punt de vista de l'augment de la seguretat del pacient i de manera integrada amb les estratègies de medicina personalitzada. Els participants aprendran a utilitzar les principals eines de la impressió 3D que tenen utilitat en el sector de la salut i aprofundiran en les fases de la creació 3D. També entraran en contacte amb tots els col·lectius professionals que intervenen en el procés. Alhora, coneixeran els diferents tipus de tecnologies i materials que s’utilitzen.

La metodologia que s’utilitzarà es basarà en l’experiència i, per tant, incorpora treballs i pràctiques per aprendre fent. Per això, més enllà de les sessions introductòries de caràcter expositiu, l’eix central del programa és el desenvolupament d’un projecte d’aplicació pràctica d’impressió 3D a partir de casos propis, del centre de procedència o bé facilitats per l’equip acadèmic.

Descarregueu-vos el programa del curs

Matricula online

 

Per a més informació, cliqueu aquí.

crossmenu