Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Curs del COMLL sobre iniciació a la recerca a càrrec de la Dra. Silvia Bielsa i el Dr. José Manuel Porcel

31/01/2019
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida organitza el curs Iniciació a la Recerca,a partir el 5 de març, a la seu col·legial. Els ponents seran la Dra. Silvia Bielsa, metgessa adjunta al Servei de Medicina Interna de l’HUAV i professora associada de la Facultat de Medicina de Lleida, i el Dr. José Manuel Porcel, cap del Servei de Medicina Interna de l’HUAV, investigador principal del Grup de Biomarcadors en Càncer de l’IRBLleida, professor titular de la Facultat de Medicina de Lleida i editor de l’European Respiratory Journal.

El curs s’estructura en tres sessions i l’horari serà de les 17.00 a les 20.00 hores. Aquesta activitat formativa abordarà temes com la lectura crítica d’articles, la preparació de bases de dades estadístiques, com parlar en públic i consells per editar una revista científica i iniciar una carrera investigadora, entre d’altres.

Pel que fa a la resta de cursos, ahir es va celebrar l’última sessió d’Actualització en Dermatologia, en la qual el Dr. Josep Manel Fernández Armenteros va exposar els casos de pacients sense lesions visibles i amb lesió tumoral. La Dra. Mireia Biosca i el Dr. Ramon Capdevila impartiran les dues sessions següents d’Actualització en Pediatria, un curs que acabarà a finals de març.

crossmenu