Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Curs “Actualització en Urologia” al COMLL, els dies 7 i 14 de maig

18/02/2020
Categoria:

Portada Urologia

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) organitza el curs Actualització en Urologia, que es desenvoluparà els dies 7 i 14 del proper mes de maig, de les 17.00 a les 20.00 hores, a la seu col·legial. L’activitat té el reconeixement d’interès sanitari de la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut de la Generalitat de Catalunya. A més, s’ha sol·licitat l’acreditació del Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Els ponents seran el Dr. Josep M. Auguet, la Dra. Mercè Pascual, la Dra. Meritxell Palomera, el Dr. Pedro J. Massó i el Dr. Joan R. Bordalba. Tots ells exerceixen als Serveis d’Urologia dels hospitals universitaris Arnau de Vilanova i Santa Maria i de l’Hospital Vithas de Lleida. El Dr. Ricard Recasens, director del centre URO Lleida i cap del Servei d’Urologia de l’Hospital Vithas, clourà el curs.

El programa inclou els símptomes del tracte urinari inferior en homes, l’enucleació prostàtica làser, la síndrome urogenital en la dona, les incontinències urinàries masculines i femenines, el càncer de pròstata, la cirurgia laparoscòpica, la disfunció erèctil i el tractament quirúrgic i l’estudi metabòlic i recomanacions dietètiques en pacients amb litiasis.

Més informació i inscripcions, a https://www.comll.cat/actualitzacio-en-urologia/

crossmenu