Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Curs “Actualització en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica” al COMLL

15/10/2019
Categoria:

El proper dia 31, de les 8 a les 18 hores, tindrà lloc el curs Actualització en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). El Dr. Jaime Marín Nasarre, metge especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i cap del Servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), presentarà a les 8.50 hores, els objectius del curs.

El curs tractarà diferents aspectes com els dolors cervicals i lumbar, l’exploració i les proves complementàries a Atenció Primària (AP) i els criteris de derivació, patologies habituals com l’espatlla adolorida, el dolor de colze, la patologia de la mà més freqüent a l’AP, la coxàlgia, la gonàlgia, la patologia del peu i l’ortopèdia infantil. Així mateix, hi haurà un taller d’embenats i d’infiltracions del membre superior.

Els ponents seran metges especialistes del Servei de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’HUAV. Més informació i inscripcions, a https://www.comll.cat/metges/formacio/.

crossmenu