Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Com combatre l’estrès, l’ansietat i el “Burnout” dels metges a través de “Mindfulness”

27/01/2020
Categoria:

mindfulness

 

El dia 5 de febrer s’iniciarà el Curs de reducció de l’estrès, ansietat i Burnout basat en Mindfulness per a metges al Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). L’activitat constarà de nou sessions, que es realitzaran tots els dimecres fins a l’1 d’abril, de les 17.30 hores a les 20.00 hores, a la seu col·legial.

Júlia Rabés, llicenciada en Psicologia i experta en Mindfulness, impartirà el curs. Les classes desenvoluparan una o dues meditacions guiades o moviments conscients, compartiran experiències i dubtes en l’espai grupal i cada setmana tractaran un tema diferent.

Els continguts versaran sobre què és Mindfulness i compassió, com ser conscients versus pilot automàtic, tenir consciència del cos com a base per a l’atenció plena i resistència i aceptació, entre d’altres. Alguns dels beneficis que pot aportar l’activitat són guanyar una major habilitat per afrontar l’estrès, disminuir el Burnout i aconseguir més equilibri i calma en el dia a dia.

Està obert el període per inscriure’s a aquest curs.

Més informació i inscripcions, a https://www.comll.cat/agenda/curs-de-reduccio-de-lestres-ansietat-i-burnout-basat-en-mindfulness-per-a-metges-7-8-3/.

crossmenu