Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Com a mínim 15 nens i 9 nenes van ser assassinats o es van suïcidar l’any 2019 a Espanya

15/01/2020
Categoria:

Violència infantil

Save the Children ha sol·licitat que el Consell de Ministres doni llum verda en la seva primera sessió d’aquesta lesgislatura a l’Avantprojecte de Llei Orgànica de Protecció Integral de la Infància i l’Adolescència. L’ONG ha recordat que com a mínim 15 nens i 9 nenes van ser assassinats o es van suïcidar l’any 2019 a Espanya.

Una de cada dues denúncies per violència sexual tè com a víctima un menor. No obstant aixó, Andrés Comte, director general de Shave the Children, afirma que les xifres “són només una mostra”, ja que s’estima que solament un 15% dels casos es denuncien. L’organització calcula que un 25% dels nens han sofert maltractament per part de persones adultes que havien de tenir-ne cura.

L’ONG ha posat en marxa l’acció #NoPuedenEsperar amb el suport de víctimes d’abusos, maltractaments i assetjaments. L’ONG ha tramés el següent missatge al Govern a través de les xarxes socials: “Imagines haver patit assetjament escolar,@PabloIglesias? El 2007 un nen anomenat com tu es va suïcidar per aixó (…)”.

Més informació, a Médicosypacientes.com.

crossmenu