Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Celebrada la sessió inaugural del curs 2019-2020 de la Societat Catalana de Pediatria al COMLL

04/10/2019
Categoria:

La conferència La xarxa, molt més fina que fils nuats, impartida per Ramon Capdevila, metge de l’ABS de Les Borges Blanques, va inaugurar ahir el curs formatiu 2019-2020 de la Societat Catalana de Pediatria (SCP) a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). La SCP desenvoluparà les properes sessions d’aquest curs en diferents ciutats de Catalunya.

També ahir va tenir lloc al COMLL la tercera sessió del curs Actualització sobre el maneig de les infeccions per VIH per a professionals d’Atenció Primària. Hi va intervenir el Dr. Pere Domingo, que va parlar de la malaltia cardiovascular, i la Dra. Teresa Puig va moderar el debat.

La propera sessió està prevista per al proper dia 10, de les 15.30 a les 17.00 hores, i anirà a càrrec del Dr. Josep M. Miró Meda, consultor sènior del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Clínic/IDIBAPS i professor de la Universitat de Barcelona, i del Dr. Josep M. Gatell Artigues, senior global medical director ViiV Healthcare i professor honorari de la Universitat de Barcelona.

La setmana vinent s’iniciaran al COMLL els cursos d’anglès. Així dilluns dia 7 començarà el nivell pre-intermediate i l’endemà, dimarts dia 8, l’advance. D’altra banda, està prevista el dia 9 una nova sessió del Curs de reducció de l’estrès, ansietat i Burnout, basat en Mindfulnes, per a metges.

Curs Societat Catalana Pediatria

crossmenu