Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Celebració el 2020 de la XXVI Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria a Lleida

12/12/2019
Categoria:

Cartell Reunió Lleida SC Pediatria

La XXVI Reunió Anual de la Societat Catalana de Pediatria se celebrarà l’any vinent a la ciutat de Lleida. La trobada tindrà lloc els dies 15 i 16 de maig, al Palau de Congressos La Llotja. El termini per a la tramesa de comunicacions finalitzarà el 5 de febrer i el d’inscripcions, el 5 de maig.

Les activitats del primer dia s’iniciaran a les 10.00 hores amb un taller de suport vital als nens de 6è d’Educació Primària, que coordinaran Eduard Solé i Sílvia Zambudio. Seguidament, tindrà lloc la reunió anual de l’entitat. A les 11.00 hores, hi haurà un seguit de tallers simultanis que treballaran diferents aspectes com l’ansietat i l’estrès, els perills d’Internet, la llei i la pràctica i l’ecografia pràctica en un pacient pediàtric.

A la tarda del dia 15, se celebraran diferents simpòsiums i la taula rodona De residents per a residents. Estimat jo de R1: diferents sortides laborals des de l’experiència pròpia.

El dia 16, a les 10.00 hores, està prevista la taula rodona Estàs al dia? Una segona taula tindrà lloc a partir de les 15.00 hores sobre Actitud i disponibilitat, servei i humanitat. A les 16.30 hores, la Dra. Montse Esquerda pronunciarà la conferència Reptes per a la pediatria del futur, reptes ètics? La reunió finalitzarà a les 18.00 hores.

Les comunicacions es presentaran al llarg de les dues jornades.

Més informació i inscripcions, a www.scpediatria.cat

 

 

crossmenu