Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Celebració de la IV Jornada de Psicopatia a Lleida el proper 1 de març

07/02/2019
Categoria:

Captura de pantalla 2019-02-07 a les 12.23.00

El proper dia 1 de març tindrà lloc a Lleida la IV Jornada de Psicopatia, de les 8.30 a les 16.00 hores, al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterer de la UdL. L’organitzen el Servei de Psiquiatria, Salut Mental, Addicions i Formació de GSS Hospital Universitari de Santa Maria; Formació, Docència e Innovació de Sant Joan de Déu Terres de Lleida; el Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal i l’Institut de Neurociències de la UAB, i l’Institut de Medicina Forense i Ciències Forenses de Catalunya.

Després de la inauguració, la jornada tractarà, de les 9.30 a les 11 hores, els temes actualitzacions en Psicopatia, caracterització del trastorn psicopàtic de la personalitat, l’avaluació de l’especificador “amb emocions socials limitades” del trastorn de conducta a través del Clinical Assessment of Prosocial Emotions(CAPE) i els trets psicopàtics en els primers anys de la infància. Els ponents seran la Dra. Vanessa Pera, de Sant Joan de Déu; la Dra. Beatriz Molinuevo, de la UAB, i la Dra. Laura López-Romero, de la Universitat de Santiago. Moderarà la Dra. Iolanda Batalla, de l’Hospital de Santa Maria.

A les 11.30 hores, s’iniciarà una masterclassa càrrec del Dr. Javier Moto, de la Universitat Jaume I, i moderarà el Dr. Rafael Torrubia, de la UAB. A les 14.00 hores, començarà el debat Abordatge de la Psicopatia des de diferents disciplines. A propòsit d’un cas, amb Roderic Moreno, de la Sala Regional de Comandament de Ponent-Pirineu Occidental; la Dra. Rosa Pérez, de l’Institut de Medicina Legal de Lleida; Alícia Loste, de l’Institut de Medicina Legal de Lleida, i el Dr. Miquel Marrufo, del Centre Penitenciari Quatre Camins. Posteriorment, se celebrarà la cloenda.

(Vegeu programa adjunt)

crossmenu