Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Ampliació del termini per presentar-se al concurs del COMLL per cobrir el seguiment psicològic i psiquiàtric ambulatori del PAIMM

09/09/2019
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ha ampliat el termini per presentar-se al concurs convocat per cobrir dues places de psiquiatre i dues de psicòleg per realitzar el seguiment ambulatori del Programa d’Atenció al Metge Malalt. Així, el termini finalitzarà a les 18 hores del proper dilluns, dia 16 de setembre.

Un comitè, format per un representant del COMLL i per professionals experts en l’atenció a professionals de la salut malalts, acreditarà els coneixements i l’experiència dels candidats a cobrir les esmentades places. L’objectiu de l’acreditació és assegurar la qualitat assistencial dels professionals que faran el seguiment del PAIMM.

Els aspirants poden presentar les sol·licituds presencialment al registre del COMLL o a través de l’adreça comll@comll.cat.

Més informació, a https://www.comll.cat/oferta_treball/el-comll-convoca-un-concurs-per-cobrir-el-seguiment-psicologic-i-psiquiatric-ambulatori-del-programa-de-atencio-al-metge-malalt-paimm/.

crossmenu