Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Agenda colegial

« Todos los Eventos

CERTIFICAT CATALÀ C1 - A partir de l'1 de març de 2022

01/03/2022 @ 08:00 - 29/07/2022 @ 21:00

banner-c1Suficiència 1-2-3 (C1)

DESCRIPCIÓ DEL CURS

L'alumne serà capaç de comunicar-se oralment i per escrit de manera flexible i eficaç en les situacions comunicatives de caràcter formal usuals de l'àmbit social, acadèmic i professional. L’aprenent s’haurà de poder expressar amb fluïdesa i espontaneïtat, i demostrar un ús controlat de les estructures organitzatives, connectors i mecanismes de cohesió.

DESTINATARIS: Persones que acreditin el nivell B2 o que hagin fet una prova de col·locació en els últims dos anys amb el CPNL  i que els recomani aquest nivell.

  • Persones que acreditin el nivell Intermedi B2 del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) o de la Secretaria de Política Lingüística (SPL), abans Direcció General de Política Lingüística.
  • Persones que tinguin un  títol, diploma o certificat equivalent al certificat de nivell intermedi de català B2 de la DGPL: Sra (gencat.cat)
  • Persones que hagin fet una prova de col·locació amb el CPNL en els darrers 2 anys que els recomani aquest nivell.

PROFESSORAT: el curs l'impartirà un professor del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida.

MODALITAT: Semipresencial 1 sessió presencial setmanal de 3 hores, en horari de 17:30 a 20:30, a la seu del COMLL, i 3 hores setmanals de treball en línia, sense horari establert,  a la plataforma del curs (Moodle)

CALENDARI: de l'1 de març al 29 de juliol de 2022

DEDICACIÓ: es recomana dedicar-hi un mínim de 6 hores setmanals.

AVALUACIÓ: el resultat de l'avaluació final és la suma de l'avaluació de curs (20%) i de la prova final (80%). Requisits per presentar-se a la prova final: haver assistit al 75% de les sessions presencials (l'assistència es compta des del dia d'inici del curs) i haver lliurat totes les tasques obligatòries dins del termini marcat pel pla de treball.

DURADA: 120 hores

CERTIFICACIÓ: Certificat de coneixements de català de nivell de Suficiència, C1. Per a més informació vegeu la normativa dels cursos de català al web.

PREU DE MATRÍCULA: 260€

INS-ciutadaniaINS-colegiatscrossmenu