Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Tipo de charla: Presencial y vía Streaming
Ubicación: COMLL
Plazas : 20
Curso gratuito
Ponentes/ Docentes :

- Luis Renato May Málaga
- Diana Carolina Forero Vega
- María Nabal Vicuña

Inscripción Colegiados

Inscripción no Colegiados

Curso subvencionado
Plazas vacantes: 7
Tipo de Curso: Presencial, acreditado y gratuito para colegiados

 

Inscripción Colegiados

 

Inscripción Colegiados

Inscripción no Colegiados

 

 

Inscripción Colegiados

 

 

Superior (C2)

DESCRIPCIÓ DEL CURS

L'alumne serà capaç de comprendre pràcticament tot el que llegeix o escolta i podrà expressar-se oralment i per escrit amb naturalitat, fluïdesa i precisió en les situacions complexes de l'àmbit públic, acadèmic i professional, tot emprant un repertori lingüístic ampli sobre temes abstractes o tècnics i mostrant una bona capacitat d'adaptar el missatge a les necessitats de l'auditori i a la finalitat del discurs.

DESTINATARIS: 

PROFESSORAT: el curs l'impartirà un professor del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida.
MODALITAT: Semipresencial: 1 sessió presencial setmanal de 2 hores i 15 minuts, en horari de 18 A 20:15, a la seu del COMLL, i 2 hores i 15 minuts setmanals de treball en línia, sense horari establert,  a la plataforma del curs (Moodle)
DURADA: 90 hores
CALENDARI: de l'1 de març al 29 de juliol de 2022
DEDICACIÓ: es recomana dedicar-hi unes 8 hores setmanals, com a mínim (4 hores i 30 minuts lectives setmanals, més 3 hores i 30 minuts de treball autònom)
AVALUACIÓ: el resultat de l'avaluació final és la suma de l'avaluació de curs (20%) i de la prova final (80%). Requisits per presentar-se a la prova final: haver assistit al 75% de les sessions presencials (l'assistència es compta des del dia d'inici del curs) i haver lliurat totes les tasques obligatòries dins del termini marcat pel pla de treball.
CERTIFICACIÓ:   Certificat de coneixements de català de nivell Superior, C2. Els alumnes que no hagin superat la prova, però que hagin assistit al 75% de les sessions presencials, com a mínim, obtindran un certificat d'assistència al curs. Per a més informació vegeu la normativa dels cursos de català al web.

PREU DE MATRÍCULA: 245€

INS-ciutadaniaINS-colegiats

Suficiència 1-2-3 (C1)

DESCRIPCIÓ DEL CURS

L'alumne serà capaç de comunicar-se oralment i per escrit de manera flexible i eficaç en les situacions comunicatives de caràcter formal usuals de l'àmbit social, acadèmic i professional. L’aprenent s’haurà de poder expressar amb fluïdesa i espontaneïtat, i demostrar un ús controlat de les estructures organitzatives, connectors i mecanismes de cohesió.

DESTINATARIS: Persones que acreditin el nivell B2 o que hagin fet una prova de col·locació en els últims dos anys amb el CPNL  i que els recomani aquest nivell.

PROFESSORAT: el curs l'impartirà un professor del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida.

MODALITAT: Semipresencial 1 sessió presencial setmanal de 3 hores, en horari de 17:30 a 20:30, a la seu del COMLL, i 3 hores setmanals de treball en línia, sense horari establert,  a la plataforma del curs (Moodle)

CALENDARI: de l'1 de març al 29 de juliol de 2022

DEDICACIÓ: es recomana dedicar-hi un mínim de 6 hores setmanals.

AVALUACIÓ: el resultat de l'avaluació final és la suma de l'avaluació de curs (20%) i de la prova final (80%). Requisits per presentar-se a la prova final: haver assistit al 75% de les sessions presencials (l'assistència es compta des del dia d'inici del curs) i haver lliurat totes les tasques obligatòries dins del termini marcat pel pla de treball.

DURADA: 120 hores

CERTIFICACIÓ: Certificat de coneixements de català de nivell de Suficiència, C1. Per a més informació vegeu la normativa dels cursos de català al web.

PREU DE MATRÍCULA: 260€

INS-ciutadaniaINS-colegiats

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean tristique urna eu euismod gravida. In venenatis nunc at interdum ultricies. Cras feugiat metus erat, at rutrum augue blandit vitae. Proin ut iaculis ex, ac auctor arcu. Cras at arcu laoreet, dictum libero at, rutrum enim. Mauris maximus facilisis ornare. Aliquam ut lacus at ipsum elementum dapibus sit amet vitae augue.

CARTEL 21ENGADV

INS-colegiats

PROGRAMA

INS-colegiats

La Fundación para la Formación de la Organización Médica Colegial, en associació amb Spandoc, posa en marxa cada any una nova edició del Curs de Medicina en Anglès Spanish Doctors, dirigit a tots els professionals sanitaris que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació en anglès en el seu àmbit professional. En els següents enllaços trobareu: més informació, mostres i comentaris d'alumnes.

La inscripció al Volum 1 a través del Col·legi Oficial de Metges de Lleid" es beneficia d'un preu reduït de 300 € (tarifa ordinària de 360 ​​€).

Per accedir al formulari d'inscripció a preu reduït, feu clic aquí. Haurà escriure "COMLL" a la casella "entitat col·laboradora". Ompliu i envieu el formulari i seguiu les instruccions que apareixen en pantalla.

El Volum 1 està acreditat amb 45 ECMEC s (European CME Credits) a distància per trimestre, com Activitat de Desenvolupament Professional Continu i 45 hores lectives. Equivalents a 6,9 crèdits de l'SNS per trimestre.

Com a novetat en la nova edició, disposa de dues modalitats d'inscripció. Ambdues inclouen l'accés als fascicles (en versió impresa i app per tablet) i accés a campus en línia.

Curs «Fresc»

De l'1 d'octubre a l'30 de setembre.

Curs «Enllaunat»

 

COMLL_Webinar-Antoni-Calvo01

 

 

 

 

 

INS-ciutadaniaINS-colegiats

crossmenu