Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Bolsa de trabajo

Ficha oferta

Fecha
12.12.2022
Especialidad
Otras no especificadas
Ámbito geográfico
FRANCIA
Duración
Contrato indefinido, experiencia liberal (Garantía de Honor, cuyo importe se definirá en los términos del protocolo de Garantía de Honor, para el período de inicio). Jornada completa (48H/semana) o jornada parcial de lunes a viernes, aunque sólo sea de guardia o haya pacientes hospitalizados.
Funciones del puesto de trabajo
MEDICOS DE LABORATORI A FRANÇA

Busquem (www.meds-link.com) per als nostres clients, laboratoris mèdics a França, biòlegs interessats a seguir la seva carrera a França.
Els llocs estan ubicats a les següents regions: Ile de France, regió de Bordeus, Sud de França (Provença), Sud de França - frontera amb Espanya, Bretanya.
Molt bones condicions laborals, ingressos des de 110.000€/any, 7 setmanes de vacances pagades/any. Allotjament gratuït durant 3 mesos. Assistència amb el registre al Consell de l'Ordre de Doctors i altres organitzacions a França.
Cerquem metges de laboratori i caps dobra. Com a gerent de lloc/biòleg de biologia mèdica, començarà el seu desenvolupament cap a una carrera internacional com a gerent de laboratori dins del Grup.
Els contractes són per temps indefinit.
Els metges han de tenir nacionalitat europea i tots dos diplomes (títol de doctor – llicència en medicina/ ou farmacèutic i títol d'especialista via MIR) obtinguts en un dels països europeus. Especialització en "Anàlisis Clíniques" (Medicina de Laboratori) obtinguda via MIR, fluïdesa en francès (nivell B1 o B2).
Es va convidar els metges interessats a enviar el seu CV per correu electrònic: doctor@meds-link.com, whatsapp: +33 7 66 15 44 62
Archivo adjunto
-
crossmenu