Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
08.03.2023
Especialitat
Radiodiagnòstic
Àmbit geogràfic
Irlanda-Dublín
Durada
1 any mínim
Funcions del lloc de treball

BHJ busca radiòleg general per treballar a Irlanda com més aviat millor en un dels principals hospitals ubicats a Dublín. Aquest hospital té una gran varietat de serveis que cobreixen les comunitats de West Dublin, North Kildare i South County Meath. Aquests serveis inclouen un departament d'emergències les 24 hores, serveis mèdics i quirúrgics aguts, serveis psiquiàtrics aguts, atenció diürna, atenció ambulatòria més serveis de diagnòstic i terapèutics i suport.

Beneficis:

-Contracte inicial per 12 mesos per començar com més aviat millor.
-Salari mensual net aproximat entre 7500-8000€ net/mes (ESCALA SALARI HSE des de 145.683€ fins a 191.683€). Podria tenir la possibilitat de guanyar més diners a través dels pacients privats que assisteixen a lhospital. Els consultants típics a llarg termini a Irlanda guanyen més de 10 000 € nets al mes
-30 dies hàbils de vacances anuals + festius (hi ha 9 en un any).
-Fins a 3000€ per a finançament educatiu.
• Lucratiu pla de pensions inclòs.

Requisits i Qualificacions:

1. Ha de ser Especialista en Radiologia a la UE, amb set a vuit anys d'experiència. S'haurà de registrar amb l'Irish Medical Council al registre d'especialistes, podem ajudar-lo amb això si encara no està registrat. Tingueu en compte que el procés pot trigar fins a 3-4 mesos en total.
2. Tenir un bon domini de l'anglès parlat i escrit.
3. Bona motivació per anar a Irlanda.
4- Es demanaran 2-3 referències.

Arxiu adjunt
-
crossmenu