Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
12.12.2022
Especialitat
Otorinolaringologia
Àmbit geogràfic
FRANCIA
Durada
CONTRACTE INDEFINIT, EXPERIÈNCIA LIBERAL (GARANTIA D'HONORARIS, L'IMPORT DELS QUALS ES DEFINIRÀ EN ELS TERMES DEL PROTOCOL DE GARANTIA D'HONORARIS PER AL PERÍODE D'INICI). JORNADA COMPLETA (48H/SETMANA) O JORNADA PARCIAL DE DILLUNS A DIVENDRES, DISSABTES NOMÉS SI HI HA GUÀRDIA O HI HA PACIENTS HOSPITALITZATS.
Funcions del lloc de treball

Estem buscant (www.meds-link.com) per al nostre client, una clínica de 116 llits ubicada a Provença, a 1 hora i 10 minuts de Marsella i Montpeller, un cirurgià otorinolaringòleg (l'experiència en oncologia serà ideal) per exercir com un liberal. Ingressos molt interessants (més de 220.000€/any). Durant el primer any d'instal·lació, sense quotes ni lloguer de l'armari.
La clínica atorga un paquet d'instal·lació per al metge que consisteix en el reemborsament de les despeses de mudança i d'allotjament per un període mínim de 3 mesos.
Suport per al registre al Consell de l'Ordre dels Metges ia les institucions franceses.
Candidats amb un nivell mínim de francès B1 Obligatori. llicenciat en medicina i especialitat en otorinolaringologia via MIR, nacionalitat europea. Si esteu interessats, envieu-nos el vostre currículum per correu electrònic: doctor@meds-link.com, o whatsapp: +33766154462.

Arxiu adjunt
-
crossmenu