Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
14.05.2024
Especialitat
Obstetrícia i Ginecologia
Àmbit geogràfic
Baix Empordà
Durada
Contractació laboral a jornada completa (1688 h/a) d'un any de durada
Funcions del lloc de treball

L’Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l’atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Palamós, és un equip format per 13 facultatius especialistes en Ginecologia i Obstetrícia.

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia disposa d’obstetrícia y ginecologia general, ecografia obstètrica i ginecològica, diagnòstic prenatal, alt risc obstètric, sòl pelvià, patologia mamaria, patologia cervical, cirurgia endoscòpica i unitat de reproducció entre d’altres. A més a més, realitza l’activitat de Salut Sexual i Reproductiva a l’atenció primària del seu àmbit de influència (Baix Empordà)

L’Atenció Continuada és realitza amb guàrdies de presència física.

Es disposa de l’acreditació per a la formació de Metges/ses Interns/es Residents en Ginecologia i Obstetrícia i Llevador/es Intern/es Residents.

Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació i altre documentació addicional que es consideri oportuna.
Referència: HP-GINE

crossmenu