Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
06.02.2024
Especialitat
Neurologia
Àmbit geogràfic
Valladolid
Durada
Contrato indefinido
Funcions del lloc de treball

L'objectiu de l'àrea de medicina és aportar i aplicar els coneixements clínics en la promoció de la salut, el diagnòstic, tractament i rehabilitació dels nostres usuaris. Amb l'objectiu d'aconseguir una major qualitat de vida.
FUNCIONS:
 Fer reconeixement mèdic a cada nou usuari i emplenar la corresponent historia metgessa i certificacions professionals, donant les indicacions del tipus de vida més concorde, la rehabilitació específica necessària i el tractament a seguir si fa falta.
 Atendre les necessitats assistencials dels usuaris. Fer els exàmens mèdics, diagnòstics, prescriure els tractaments més concordes en cada cas per a dur a terme les teràpies preventives, assistencials i de rehabilitació dels diagnòstics clínics i funcionals dels usuaris del centre.
 Informar els familiars sobre l'estat de salut de l'usuari.
 Dirigir el programa de mobilització i rehabilitació dels usuaris. Fer el seguiment i avaluar els programes conjuntament amb l'equip multidisciplinari format per totes les persones que intervenen.
 Assistir al personal destinat al centro en casos de necessitat i urgència.
 Participar en la comissió de supervisió i seguiment de l'usuari quant a les necessitats assistencials i de la vida diària dels residents i dels usuaris del centre de dia (si és el cas).
 Com a màxim responsable del seu departament mèdic, en el cas que el centre no pugui tractar degudament als residents, derivar-los a un centre hospitalari o de salut.
 Programar i supervisar els menús i dietes alimentaries dels usuaris.
 Supervisar l'estat sanitari de les dependències del centre.
 Emplenar els documents interns requerits per administració.
 En general, totes aquelles activitats no especificades que se li demanin d'acord amb la seva titulació i professió.
Si hi hagués algun professional interessat pot enviar-nos el seu CV al següent email: hola@grupocasaverde.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu