Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
20.07.2022
Especialitat
Neurologia
Àmbit geogràfic
DINAMARCA
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

Principals expectatives:

- L'Hospital cerca un metge de departament amb experiència i interès en una o més de les subespecialitats neurològiques clàssiques: demència epilèpsia, cefalea, esclerosi o neuromuscular.

- Les funcions de les clíniques són dutes a terme per un equip multidisciplinari de metges, infermeres, terapeutes i secretàries.

- També formarà part d'un grup mèdic especialitzat que funciona bé, on participarà en les diverses tasques del departament, incloses les funcions de funcions de la sala. A més, les funcions clíniques d'emergència i electives, així com d'urgències.

- Participarà en tasques de formació, fins i tot com a supervisor de metges en de metges en formació, amb la possibilitat d'assistir a un curs de supervisor. A més, depenent de les àrees d'interès, podreu participar en projectes de recerca, treball de qualitat o tasques administratives.

El que s'espera de vosté:
Ser un especialista en neurologia interessat en una o més de les subespecialitats: demència, epilèpsia, cefalea, esclerosi o neuromuscular.

- Tenir un historial provat en el tractament de pacients amb malalties neurològiques clàssiques neurològiques clàssiques.
- Assumir la responsabilitat diniciar i aplicar nous tractaments.
- Tenir una bona visió general de les vies complexes d'atenció.
- Tindre ganes de treballar de forma interdisciplinar i preferiblement tindre experiència en la gestió mèdica d'un equip multidisciplinar.
- Estar inspirat per la innovació i els nous enfocaments.
- Treballar de manera independent en l'exercici de les seues funcions amb pacients, familiars i col·legues.

- Participar i iniciar la investigació.

Salari i condicions
- El salari mensual és d'aproximadament 5.500 EUR nets. A temps complet (37,5 hores/setmana).
- L'Hospital també ofereix un programa d'incorporació, un pla de tutoria i cooperació interdisciplinària a les clíniques ia la neurorehabilitació

crossmenu