Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
30.11.2022
Especialitat
Nefrologia
Àmbit geogràfic
GIRONA
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

CAP DE SERVEI DE NEFROLOGIA

RESPONSABILITATS: Liderar un Servei de nefrologia amb activitat en tractament renal substitutiu, Hemodiàlisi en Centre i Domiciliària, Diàlisi Peritoneal *CAPD i *APD, tant d'aguts com de crònics, Consulta de *ERCA, Unitat Funcional d'accessos vasculars per a hemodiàlisi, col·locació de catèters permanents, cirurgia d'accessos vascular en el mateix centre. Nefrologia clínica amb hospitalització, Consulta Externa, seguiment de pacients trasplantats, Ecografia renal i d'accés vascular, Biòpsia renal. Responsabilitat docent en la rotació de MIR de medicina familiar i medicina interna, amb programa acreditat, possibilitat de col·laboració docent amb la Facultat de Medicina de Girona, Unitat de Recerca en el mateix centre amb possibilitat de realització de Tesi Doctoral.

REQUISITS:Metge especialista via MIR o homologat a Espanya. Es valorarà professionals amb l'especialitat en tràmit d'homologació. Experiència mínima de 4 anys en l'especialitat.Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

ES VALORARÀ: Formació en gestió clínica.Experiència en lideratge i en participació en comissions de qualitat.Títol de doctorat o en curs. Coneixement d'anglès.

S'OFEREIX: Contractació indefinida.Jornada completa, 1688 h., més guàrdies de localització de l'especialitat.Salari segons conveni + variables per objectius. Reconeixement de carrera professional.Facilitats de formació, tant en aspectes assistencials com de desenvolupament del lideratge i gestió.Possibilitat d'incorporació en l'Institut de Recerca del mateix centre. Col·laboració en la formació de MIR, d'acord amb el programa docent acreditat.Possibilitat d'exercici professional en activitat privada.

CONTACTE: Dolors Crispi 661742738 , dcrispi@intalentlab.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu