Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
09.02.2023
Especialitat
Medicina Familiar i Comunitària
Àmbit geogràfic
Irlanda-Kinlkenny
Durada
CONTRACTE per compte aliè-dotze mesos amb pròrroga
Funcions del lloc de treball

Actualment, Bologna Health Jobs està buscant 2 metges per treballar en un centre d'atenció primària a l'àrea de Kilkenny (sud-est d'Irlanda) una de les zones més boniques de l'illa.
Actualment, el centre de salut compta amb 10 metges de família i estan buscant expandir el servei amb 2 metges més. La data inicial seria durant els propers mesos.
NO són ​​guàrdies (9-6 pm) i es proporcionarà el training específic abans de començar.

Que oferim:

- Salari: Al voltant de 140.000€ bruts anuals amb l'assegurança de responsabilitat civil inclosa o almenys subvencionada fins a 8000-9000€/any. També s'inclouen 5 setmanes de vacances pagades.
- 40 hores de feina per setmana. L'horari seria de 9 a. m. a 6 p. m. sense guàrdies. 8-10 sessions per setmana. 15 minuts és el temps mitjà per pacient a Irlanda.
-Almenys 1 any de treball garantit, amb una estabilitat laboral a llarg termini

- L'assistència de reubicació serà proporcionada per l'agència.

- En aquest cas, no cal crear una empresa, ja que l'ocupador l'utilitzarà directament en nòmina.

Requeriments bàsics:
- Els metges han d'estar qualificats dins de la Unió Europea com a metge família. No cal cap altre requisit per exercir com a metge de capçalera o metge de família en comparació amb el Regne Unit, on haurà de tenir alguna pràctica supervisada abans de poder estar al Registre d'Especialistes.

- Els metges amb experiència recent d'almenys 3-4 anys en medicina general a un centre d'atenció primària a Irlanda o al Regne Unit o amb experiència en medicina d'emergència també seran considerats per al lloc SI tenen STAMP4 o ciutadania de la UE.

- Es recomana registrar-se a l'Irish Medical Council en el moment de la sol·licitud, però no és obligatori, ja que podem ajudar-lo amb el procés de registre. Tampoc és necessari tenir un títol d'especialista dins de l'àrea de la UE, ja que és possible registrar-se al Registre General si té almenys 3 anys exercint la medicina al país de la UE on va reconèixer el títol mèdic principal.

- Es requerirà que el metge tingui una bona experiència, almenys, a Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia i Medicina Familiar.
- El nivell d'anglès ha de ser com a mínim un nivell B2 amb capacitat per comunicar-se i escriure correctament en anglès. No es requereix cap qualificació formal de moment, però qualsevol candidat que NO parli anglès amb fluïdesa serà descartat.

Arxiu adjunt
-
crossmenu