Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
17.01.2024
Especialitat
Geriatria
Àmbit geogràfic
Lleida
Durada
Indefinido
Funcions del lloc de treball

*DomusVi és la companyia amb la major xarxa de centres i serveis sanitaris i socials d'atenció a les persones majors i de salut mental del país. El tracte humà i familiar, l'especialització sanitària i l'enfocament de confort i benestar defineixen tots els nostres serveis.

En *DomusVi, cuidem persones en bona companyia. Som més de 28.000 professionals i ens caracteritza la nostra qualificació, passió i compromís. Si aquests són els valors que et defineixen, t'estem buscant!

Els nostres valors defineixen al nostre equip. Promovem un sentiment d'orgull de pertinença i oferim un valor afegit a residents i famílies:

El saber cuidar: posem els nostres coneixements, experiència i humanitat al servei de les cures.
L'esperit pioner: la innovació i les noves tecnologies formen part del nostre dia a dia.
L'empatia innata: posem en valor l'escolta activa i afectiva.
La confiança compartida: desenvolupa la teva carrera professional des de la confiança plena i recíproca en les relacions personals.
La sinceritat de les emocions: afegeix valor a la teva trajectòria professional sent part de la vida dels nostres/as residents i usuaris/as.
Missió del lloc:

Contribuir a aconseguir el millor estat de salut i benestar possible de els/as residents, exercint per a això una atenció mèdica oportuna, integral, personalitzada, humanitzada, contínua i eficient.
Podeu enviar la vostra candidatura al correu: alopezi@domusvi.es

crossmenu