Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
25.05.2023
Especialitat
Farmacologia Clínica
Àmbit geogràfic
BAIX EMPORDÀ
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

El Servei de Farmàcia de l’Hospital de Palamós necessita incorporar un farmacèutic/a especialista en farmàcia hospitalària per integrar-se a un equip format per 6 facultatius i 13 tècnics de farmàcia.

L’Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l’atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària d’una comarca amb una població de 130.000 habitants.

El Servei de Farmàcia integra els tres àmbits assistencials i els facultatius participen en les diferents comissions assistencials i estan integrats en equips multidisciplinars.

La plaça que es convoca és per l’àmbit d’atenció especialitzada, concretament atenció al pacient hospitalitzat.
Actualment es realitzen tasques d’atenció farmacèutica a serveis mèdics i quirúrgics, nutrició clínica, participació en l’equip PROA i es vol reforçar la conciliació de la medicació a l’ingrés i alta hospitalària, la farmacocinètica clínica i la incorporació d’un farmacèutic en l’àrea d’urgències.

S’OFEREIX:
 Contractació laboral indefinit jornada completa (1668 h/a) com a farmacèutic/a adjunt/a al Servei de Farmàcia de l’Hospital.
 Sou segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut
 Incorporació immediata
 Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

REQUISITS:
 Llicenciatura en Farmàcia.
 Titulació de farmacèutic/a especialista en farmàcia hospitalària via FIR.

ES VALORARÀ:
 Perfil personal: persona dinàmica, responsable, organitzada, amb iniciativa, capacitat de treball en equip i ganes de desenvolupar un nou projecte professional.
 Coneixements i experiència professional en l'àmbit de la farmàcia hospitalària.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: Fins el dia 30 de juny de 2023.

CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES:
Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat i carta de motivació -en un sol document .pdf (màxim 20MB)-.
referència: HP-FARMADJ

crossmenu